מצרכים:
חצי כוס קוואקר או סובין שיבולת שועל
6 שקיות סטיביה / סוכרלוז / 4 כפות סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
שקית אבקת אפייה
3/4 כוס חלב סויה / חלב דל לקטוז
50 גרם חמאה מומסת
כוס קמח כרגיל ללא גלוטן / חצי כוס קמח קוקוס
2 בננות מעוכות
למלית:
ממרח חרובים / שקדים / ריבה / מייפל / ממרח שוקולד
אופן ההכנה:
משרים את הקוואקר בכוס מים
מערבבים בקערה עם מטרפה את הביצה, החלב, הסוכרלוז, חמאה מומסת ותמצית וניל
מוסיפים לקערה את הקמח, הקוואקר / סובין, אבקת אפייה והבננות המעוכות
מערבבים עד שאין עקבות קמח בתערובת (לא נורא אם יש מעט גושים)
מוזגים את הבלילה לתבנית מאפינס עם שקעים משומנת, אפשר לשים 2 כפות מהבלילה בתבנית מאפינס ולשים באמצע כף אבקת חרובים / שקדים / מייפל / ריבה / ממרח שוקולד ולכסות עם עוד כמה כפות מהבלילה את השקע
אופים בתנור בחום בינוני של 160 מעלות למשך 15-20 דקות.