תבשיל שעועית מאש

mash

מצרכים:

6 שיני שום
6 עגבניות קלופות חתוכות
כף שמן זית
כוס וחצי שעועית מש שהושרתה למשך 6 שעות (לאחר 6 שעות מחליפים את המים ומשרים לעוד 6 שעות)
1 בצל
כף גדושה רסק עגבניות
1 דלעת חתוכה
כפית סוכר חום / סטיביה
כף מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטאמט

אופן ההכנה:

מחממים כף שמן זית במחבת
מוסיפים את הבצל ושיני השום ומטגנים כדקה
מוסיפים את העגבניות והדלעת ומערבבים
מוסיפים את השעועית והרסק, 5 כוסות מים ומוסיפים את אבקת המרק עוף, סטיביה / סוכר והכמון
מבשלים 10 דקות, מנמיכים את האש ומכסים לעשר דקות נוספות
בודקים שהשעועית התרככה, מוסיפים את המלח, ומבשלים עוד 20 -30 דקות.

צרו קשר ללא התחייבות

כתבות:

גורמים לשחיקת סחוס

מהם הגורמים לשחיקת סחוס בברכיים?

כאבים המתגברים בעמידה ממושכת, פעילות גופנית מאומצת, הליכה בעליה, עליה וירידה במדרגות ויכולים להיות מלווים בנפיחות ,מים בברך, וקושי בדריכה על הרגל. מהם הגורמים לשחיקת

דילוג לתוכן