מצרכים:
1 ק"ג בשר הודו טחון
1 בצל בינוני קצוץ
4 שיני שום קצוצות
1 קישוא מקולף מגורד בפומפיה
400 גרם רסק עגבניות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן קנולה
כף אבקת מרק ללא מונוסודיום גלוטאמט
3 עלי דפנה
2 כוסות מים
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף פפריקה חריפה
כף סוכרלוז / סטיביה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את ההודו הטחון עם מחצית מכמות הבצל והשום
מוסיפים את הקישוא המגורד עם 4 כפות מהרסק עגבניות, התבלינים והפטרוזיליה
בסיר משחימים את מחצית הבצל והשום שנותרה
מוסיפים את יתרת רסק העגבניות ומתבלים בפפריקה וסוכרלוז
כשהרוטב מסמיך מעט, מוסיפים את המים, אבקת המרק ועלי הדפנה
יוצרים כדורים קטנים מבשר ההודו ומבשלים ברוטב שעה על אש קטנה.