עוגת פרג

pereg

מצרכים:

5 ביצים
קורט מלח
500 גרם פרג טחון
חצי כוס סירופ מייפל
5 כפות רסק תפוחים
5 כפות שקדים טחונים / קמח שקדים
כף תמצית וניל
200 מ"ל יוגורט
אפשר להוסיף חצי כוס צימוקים / שבבי שוקולד מריר 70% קקאו

 

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים (לא מופרדות) עם סירופ מייפל ומלח 10 דקות
מוסיפים בהדרגה את יתר המרכיבים ומערבבים לאט
שמים ב- 2 תבניות מאורכות מרופדות בנייר אפייה
אופים בחום של 160 מעלות למשך 30-35 דקות.

צרו קשר ללא התחייבות

כתבות:

גורמים לשחיקת סחוס

מהם הגורמים לשחיקת סחוס בברכיים?

כאבים המתגברים בעמידה ממושכת, פעילות גופנית מאומצת, הליכה בעליה, עליה וירידה במדרגות ויכולים להיות מלווים בנפיחות ,מים בברך, וקושי בדריכה על הרגל. מהם הגורמים לשחיקת

דילוג לתוכן