מרק עדשים

adasim

מצרכים:

2 כפות שמן קנולה
2 כוסות עדשים
1 בצל קצוץ
5 גבעולי סלרי חתוכים
2 בטטות חתוכות לקוביות
1 דלעת חתוכה לקוביות
2 כפיות מלח
כפית כורכום
כפית כמון
כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטאמט
כפית פלפל שחור
כפית חוויאג'
מים לפי הצורך

 

אופן ההכנה:

מטגנים בצל עם כף שמן עד שמזהיב
מוסיפים את גבעולי הסלרי ומטגנים כ- 5 דקות
מוסיפים את העדשים והדלעת, ממשיכים לטגן כ- 3 דקות ומערבבים
מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה
מוסיפים את התבלינים (חוץ מהמלח) וממשיכים לבשל על אש בינונית 30-40 דקות
מטגנים בינתיים במחבת אחרת את קוביות הבטטה עם כף שמן עד הזהבה קלה
מוסיפים את קוביות הבטטה 10 דקות לפני שהמרק מוכן ומוסיפים את המלח.

צרו קשר ללא התחייבות

כתבות:

גורמים לשחיקת סחוס

מהם הגורמים לשחיקת סחוס בברכיים?

כאבים המתגברים בעמידה ממושכת, פעילות גופנית מאומצת, הליכה בעליה, עליה וירידה במדרגות ויכולים להיות מלווים בנפיחות ,מים בברך, וקושי בדריכה על הרגל. מהם הגורמים לשחיקת

דילוג לתוכן